Nieuwe medewerker

Per 1 juni 2022 is Wim Timmer bij DLVD advies gestart in de functie van Senior Brandveiligheid op onze afdeling Systemen.

 

Wij wensen Wim heel veel succes bij DLVD advies.


DLVD projecten in het nieuws

4 DLVD projecten in vakblad Industriebouw


DC Fource Logistics Berkel en Rodenrijs

Automotive aftermarkt logistiek dienstverlener Fource Logistics laat een nieuw centraal distributiecentrum van 50.000 vierkante meter bouwen op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs. In het dc, dat bouwbedrijf Heembouw realiseert, worden de vier huidige magazijnen van Fource in Amsterdam, Hoevelaken, Schiedam en Venlo samengevoegd.

 

DLVD advies heeft Heembouw architecten advies gegeven op het gebied van brandveiligheid.


Nieuw DC Giant Almere


Jaaroverzicht 2019 met HVBM vastgoed

Onze relatie HVBM vastgoed ontwikkelt bedrijfsgebouwen, logistieke centra en kantoren op maat waarbij de gebruiker centraal staat. Op onderstaand filmpje is het jaaroverzicht 2019 van HVBM vastgoed gepresenteerd met mooie projecten waarbij HVBM vastgoed ons bureau als vaste partner heeft gevraagd de brandveiligheidsconcepten voor deze gebouwen te ontwikkelen.

 

Wij bedanken HVBM vastgoed voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar en kijken uit naar de voortzetting in de komende jaren.


Sorteercentrum DHL Zaltbommel

Het nieuwe all-electric sorteercentrum van DHL op bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel op een perceel van 90.000 m2 wordt turn-key gebouwd door Hercuton. De nieuwbouw wordt het grootste sorteercentrum van de Benelux welke volledig gasloos (all-electric) is. DLVD advies heeft Hercuton advies gegeven op het gebied van brandveiligheid.


Productiefaciliteit Bosman en van Zaal opgeleverd

Heembouw heeft voor Bosman Van Zaal een moderne productiefaciliteit met kantoor op bedrijventerrein Green Park Aalsmeer gerealiseerd. De totale oppervlakte van de nieuwbouw is 16.266 m² BVO. Habeon Architecten maakte het ontwerp. Het nieuwe pand biedt plaats aan meer dan 200 medewerkers, die voorheen op twee aparte locaties gehuisvest waren. DLVD advies heeft Habeon architecten begeleid bij de fase aanvraag omgevingsvergunning.