Office manager

Informatie

Wil jij werken bij één van de meest onderscheidende adviesbureaus op het gebied van brandveiligheid?

Bij een informele organisatie waar je veel vrijheid krijgt en die klanttevredenheid, een goede communicatie en betrouwbare dienstverlening als de belangrijkste waarden hanteert? En waar je elke dag een bijdrage levert aan een brandveiligere wereld?

Solliciteer dan nu bij DLvD advies BV!

 

Waar draait het om?

DLvD advies BV is een adviesbureau die zich voornamelijk richt op advies van bouwkundige brandveiligheid en brandbeveiligingssystemen. Deze brandveiligheidsvoorzieningen zijn er voor de bescherming van mensen, gebouwen en goederen.

De experts van DLvD advies BV adviseren welke oplossing voor de klant het meest geschikt is.

 

Als office manager ben je de spin in het web van onze adviesorganisatie.

Je werkt vanuit je thuislocatie of op de kantoorlocatie, voor 24 uur per week.

   

Als office manager

Ben je verantwoordelijk voor het managen van de kantoorwerkzaamheden en vormt hierbij een belangrijke schakel

tussen klanten en de adviseurs. Je takenpakket bevat onder andere de coördinatie van het interne proces, opdrachtverwerking, facturatie, bewaken van standaarden en facilitaire ondersteuning. Er wordt van je gevraagd om innovatief te denken en aan te durven pakken wat er op je pad komt.

Je legt verantwoording af aan de directie.

 

Welke persoon past bij deze functie?

Je hebt oog voor detail, bent analytisch, hebt een goed geheugen en bent nauwkeurig. Je bent leergierig en je gaat elke dag voor het beste resultaat. Zelfstandig, maar ook samen met je collega’s. Maar je bent ook kritisch, assertief, signalerend en controlerend en je hebt een commerciële en no-nonsense instelling.

 

Wat we verder van je vragen?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Bij voorkeur woonachtig in het midden van Noord-Brabant of zuid Gelderland.

Je beschikt over een opleiding op minimaal MBO niveau, aangevuld met vakgerichte opleidingen. Je hebt

ervaring met Office 365. Ervaring met Exact Online is een pré.

Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je kan heel goed zelfstandig werken en je eigen werkzaamheden efficiënt inplannen, maar vindt het ook prettig om in teamverband te werken.

  

Wat zetten wij daar tegenover?

Wij hanteren goede arbeidsvoorwaarden. Wat dit concreet voor jou betekent, hangt af van je specifieke kennis en ervaring. Hierover gaan we graag met je in gesprek.

 

Waarom werken bij DLvD advies BV?

DLvD advies BV is een nieuwe partij in de adviesbranche, maar vanuit onze genen al tientallen jaren actief in de brandbeveiligingsbranche.

Wil jij mee helpen bouwen om van DLvD advies BV één van de belangrijkste spelers in de brandveiligheidsadvies branche te maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Je krijgt een uitdagende en zelfstandige functie in een informele sfeer, waarbij je in contact komt met gemotiveerde collega's en zeer interessante opdrachtgevers.

 

Geïnteresseerd?

Neem contact op met John van Dinteren via 06 -10016879 of stuur een email met je CV naar jdn@DLvD.nl